Wij
Talent uit Noordoost-Brabant is een gezamenlijk initiatief van gemeenten, UWV en SW-bedrijven, die in eendrachtige samenwerking het WerkgeversServicepunt Noordoost-Brabant vormen. Binnen de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant slaan wij de handen ineen met als doel gemotiveerde talenten die nu nog aan de zijlijn staan te begeleiden naar betaald werk.

Onze missie
Talent uit Noordoost-Brabant werkt, voor werkgevers én werkzoekenden. Onze missie is om alle beschikbare talenten uit uw en onze regio betrouwbaar en kosteloos inzichtelijk te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in Noordoost-Brabant. Op dit platform bieden wij gemotiveerde werkzoekenden, zeker ook degenen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken, de broodnodige en door hen gewenste ondersteuning. Wij zetten ons continu in om ervoor te zorgen dat deze talenten snel en gemakkelijk vindbaar zijn, zodat ook zij een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt.

Onze visie
Talent uit Noordoost-Brabant gelooft dat een talent meer is dan alleen een cv. Daarom presenteren onze talenten zich hier in beeld en geluid. Juist in die korte videopresentatie zit de kracht van ons platform: in een mum van tijd heeft u, als werkgever, een heldere en complete eerste indruk van een kandidaat. Uiteraard is (en blijft) onze dienstverlening kosteloos, zowel voor de talenten als voor u.

Onze werkwijze
Talent uit Noordoost-Brabant bestaat uit een klein, enthousiast en gemotiveerd team. Bent u benieuwd naar één of meer van onze hier gepresenteerde talenten? Dan brengen wij u graag, snel en gemakkelijk in contact met hen of hun werkmakelaar van gemeente, UWV of SW-bedrijf.