Wij
Wijzer in je Werk is een initiatief van Provincie, UWV, Gemeenten en Ontwikkelbedrijven binnen de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant. Met Wijzer in je Werk bieden wij een platform waar inwoners uit Noordoost-Brabant geholpen worden met vragen op het gebied van werk.

Onze missie
Het idee achter Wijzer in je Werk is eenvoudig. Maak het voor inwoners van Noordoost-Brabant zo makkelijk mogelijk om zich een leven lang te blijven ontwikkelen. We willen inwoners optimaal ondersteunen in hun loopbaan. Juist in deze tijd is het belangrijk dat de weg naar deze ondersteuning toegankelijk en laagdrempelig is.

Onze visie
Wij helpen inwoners uit Noordoost-Brabant om een antwoord te vinden op een specifieke loopbaanvraag. De vraag van de inwoner staat centraal. Wij ondersteunen en geven advies. We gaan daarbij uit van eigen regie van de inwoner.

Onze werkwijze
Wijzer in je Werk biedt informatie op de website én de mogelijkheid om direct met een loopbaanadviseur in contact te komen. Deze adviseurs staan klaar om mensen te helpen met o.a. met tips voor omscholing of herintreding, voorbereiding op solliciteren en bemiddeling. We bieden ondersteuning en wijzen de weg.